Varaus- ja purjehdusehdot 1.1. 2015 alkaen
Kotisatama

Purjehdus alkaa ja päättyy Turussa Aurajoella (Läntinen Rantakatu 65, 20100 Turku), ellei toisin ole ilmoitettu.

Käyttöaika

Alus on käytettävissä laiturissa 15 minuuttia ennen purjehdusta. Mahdollisesta lisäajasta sovitaan etukäteen erikseen, lisätuntiveloitus tilausvahvistuksen mukaan. Tavaroiden toimittamisesta alukselle ja säilyttämisestä aluksella sovitaan erikseen.

Varausmaksu

Yleisöpurjehdusten osalta yksittäisten henkilöiden ja enintään 10 hengen ryhmien purjehdukset maksetaan kokonaan varauksen yhteydessä. Muilla purjehdusten varausmaksu on 25 % purjehduksen hinnasta ja se maksetaan tilausvahvistuksen yhteydessä toimitettavalla laskulla 7 vrk:n kuluessa jolloin varausmaksu on osa purjehduksen hintaa.

Varaukset

Varaus tulee voimaan, kun maksu on kokonaan maksettu tai Amazone Sailing Oy vahvistaa varauksen kirjallisesti kirjeitse tai sähköpostilla. Muutokset tai peruutukset varaukseen tulee aina tehdä kirjallisesti tai sähköpostilla.

Laskutus

Varausmaksun lisäksi yli 10 hengen ryhmien purjehduksien loppumaksu eli 75% purjehduksen hinnasta, tulee olla maksettuna 30 vuorokautta ennen purjehdusta. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin 30 vuorokautta ennen purjehdusta, on koko maksu maksettava kerralla.

Peruutusehdot

Yksityishenkilöillä ja enintään 10 hengen ryhmillä on oikeus peruuttaa purjehdus ilman erityistä syytä

sovitusta purjehduksen hinnasta. Muu osa maksusuorituksista palautetaan.

Yli 10 hengen ryhmillä ja yhteisöillä on oikeus peruuttaa purjehdus ilman erityistä syytä

sovitusta purjehduksen hinnasta. Muu osa maksusuorituksista palautetaan.

Varaaja saa yhden kerran muuttaa kuluitta purjehduksen hinta huomioiden purjehdusajankohtaa, jos muutos tehdään aikaisemmin kuin 30 vrk ennen alkuperäisen purjehdusajankohdan alkua.

Ruokailu

Erikseen tilatusta ruokailusta veloitetaan sopimuksen mukaan.

Arvonlisävero

Purjehduksen hinta sisältää tekohetkellä voimassa olevan arvonlisäveron. Jos alv- prosentteja korotetaan, pidätämme oikeuden korottaa hintoja muutosta vastaavasti.

Erityisjärjestelyt

Mikäli Amazone Sailing Oy ryhtyy tilaajan toivomuksesta muihin erikoisjärjestelyihin kuten, ohjelman, esiintyjän tai koristelun hankitaan yms., sitoutuu tilaaja maksamaan siitä aiheutuneet kustannukset.

Force Majure

Vaarallinen tai vaaralliseksi ennustettu säätila tai olosuhteet, alusvaurio, ulkopuoliset tekijät kuten lakot, sodat, poikkeustilat tai muut Amazone Sailing Oy:stä riippumattomat tavallisuudesta poikkeavat olosuhteet oikeuttavat Amazone Sailing Oy:n peruuttamaan purjehduksen ilman ennakkoilmoitusta tai korvausvelvollisuutta. Sama koskee myös tämän sopimuksen toista osapuolta.


Riitatilanteet

Riitatilanteet sovitellaan Suomen lainsäädännön mukaisesti Turun käräjäoikeudessa.

Amazone Sailing Oy
Sirkkalankatu 3 B 20
20520 Turku, Suomi
Varausehdot
Hinnasto
Yhteistyökumppanit
Linkkejä